ceturtdiena, 2013. gada 7. februāris

Gatavojamies Valentīndienai


Lai arī Valentīndiena nav latviešu svētki un daudzi ir pret to, jo uzskata, ka romantiski pavadīt vakaru un apsveikt mīļoto var jebkurā dienā, es uzskatu - kāpēc gan pretoties tik jaukai un mīļai tradīcijai? Vai ne? Ir taču jauki, ka ir vēl viens iemesls atgādināt kādam, ka mēs viņu tik ļoti mīlam.
Vispārējā globalizācijas laikmetā mēs arī vairs nevaram izvairīties no šiem svētkiem, jo visi veikali pilni ar sirsniņām un citiem Valentīndienas rotājumiem. Lai arī visi tie nieciņi man liekas lieki un varbūt pat nedaudz bezgaumīgi, es neesmu galīgi pret Valentīndienu. Var taču nosvinēt svētkus arī bez visādu siržu pirkšanas, izgatavot kaut ko pašam vai izdarīt, ko tādu, kam ikdienas steigā neatliek laika.
Jūra februārī
  • Romantiska pastaiga gar apledojušo jūru.
  • Vakariņas sveču gaismā kāda restorānā vai pat labāk – uzrīko romantisku vakaru mājās.
  • Sen neesi bijis uz teātri vai kino? Vēl viens iemesls, lai turp dotos.
  • Cik sen esi pastaigājies vakarā pa vecpilsētu vai citu vietu? Pastaigājies pa Vecrīgas vai citas vecpilsētas ielām, paņem līdzi arī tūrisma karti, būs interesantāk. Skaties augšup, ikdienā mēs mēdzam nepamanīt visus skaistos ēku rotājumus.
  • Bet varbūt tev nepatīk pilsēta? Dodamies dabā vērot putnus, kāpēc gan ne?
  • Un dejas, dejas, var taču aiziet padejot vai sarīkot balli mājās.

Nu jā, varbūt kāds šo visu bieži dara arī ikdienā, tad var izdomāt ko neparastāku. Tavai fantāzijai taču nav robežu, izdomā ko negaidītu un pārsteidzošu. Katram ir kaut kas tāds, kas sen nav darīts.
Slidotava
  • Varbūt kāds katru nedēļu dodas slidot, bet, kad pēdējo reizi to darīju Tu? Vakara slidojums romantiskas mūzikas pavadījumā (varu galvot, ka tā būs romantiska, tāda tā visbiežāk ir un it īpaši Valentīndienā)
  • Boulings gan neliekas pati romantiskākā nodarbe, bet, ja Tu to bieži neapmeklē, kāpēc gan to neizdarīt tieši Valentīndienā? Varbūt, ka nemaz neesi ne reizi to mēģinājis?
  • Un varbūt jauka izjāde vai ragavu brauciens ir tieši tas, kas tev vajadzīgs.
  • Un kopīgs Spa apmeklējums? Lai Jūs izmasē uz blakus galdiem, jūs tikmēr varat sadoties rokās. Varat arī nekur speciāli nedoties, izmasējiet viens otru.
  • Bet varbūt esi gatavs, kam pikantākam? Kāpēc gan nepaskatīties striptīzu? Tas gan nederēs kautrīgiem un greizsirdīgiem cilvēkiem. Bet, ja negribas lūkoties uz citiem, uzrīkojam pikantu šovu mājās.
  • Uzrīkojat mīļu, bet varbūt erotisku fotosesiju. Sabildējat viens otru vai aizejat uz fotosalonu. Varbūt tas būs sākums jaukai tradīcijai?
  • Kur bija Jūsu pirmais randiņš? Varbūt ir vērts tur doties tieši 14. februārī?
Un vēl, un vēl un vēl. Viss atkarīgs no tavas izdomas un rocības. Šeit gan uzskaitīju tikai dažas idejas, kas neizmaksās necik daudz. Ja gribas patērēties, tad interesantu un pārsteidzošu iespēju ir bezgalīgi.

Daudzi teiks, ka Valentīndiena ir tikai mīlas pārīšiem. Un, ja nav otras pusītes, tad tie nav svētki un ap sirdi ir skumīgi. Bet vai tad nav neviena cita, ko mīlēt? Uzrīko jautru vakaru ar draugiem vai draudzenēm, vai visiem kopā. Samīļo mammu, tēti, brāli un māsu. Tie ir mīlestības svētki un dalīties savā mīlestībā var ar daudziem, tā kā neskumsti. Apsveic savu kolēģi, kurš jau sen šķiet simpātisks, nosūti vēstuli savam vēstuļu draugam, tik daudz taču var izdarīt, arī, ja nav vīra vai "boifrenda".

Un kā Valentīndienai gatavojos es? Pirmkārt es uzrakstīju visu šo un domāju, ko no tā visa šogad izmantot pašai. Otrkārt, domāju par pārsteigumiem saviem draugiem:

Dāvana visām dāmām un arī viņu kungiem – vairākiem zeķbikšu un zeķu modeļiem atlaides. Lai Valentīndiena būtu vēl romantiskāka un kārdinošāka. Mmmmm.

Kurpju rotas
Tā kā es jūs visus mīlu un ceru, ka arī jūs mani mīlat, dāvinu visam, visam, visam atlaides. Atnāc un pasaki : „Es mīlu „Apavi 40+” un saņem 14% atlaidi gan apaviem, gan aksesuāriem, gan apavu kopšanas līdzekļiem. Gribi nosvinēt jaunā kurpju pārī, vai jaunās zeķbiksēs, varbūt kurpes izrotāt ar kurpju rotu? Atnāc, dalies mīlestībā un saņem atlaidi. 

Atlaide spēkā visu Valentīndienas nedēļu (11.02.-16.02.2013), atlaides, protams, nesummējas. Ziemas puszābakus un zābakus jau tagad iespējams nopirkt ar vēl lielāku atlaidi.

Uzvelkam seksīgas kurpes un uz priekšu!

Kā Valentīndienu pavadīsi TU? Raksti komentāros. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru