pirmdiena, 2012. gada 30. janvāris

Mediji

Par Lielo kurpi janvāra otrajā pusē interesējās dažādu mediju pārstāvji. Par manu plašo apavu kopšanas līdzekļu klāstu ieinteresējās "Praktiskais Latvietis". Pastāstīju par to kā kopt gan lielas, gan mazas kurpes un kurpītes, ziemas zābakus un zābaciņus, lai tie pēc iespējas ilgāk kalpotu. Tapa raksts gan par dažādiem materiālu veidiem, no kuriem izgatavo apavus, gan par to atšķirīgo kopšanu. Stāstīju par vietējo ražotāju kopšanas līdzekļiem, gan arī mūsu piedāvāto Coccine ar dažādo un interesanto klāstu - apavu šampūniem, putām, korektoriem, krāsām utt.

Pirms vairāk nekā pusotra gada, kad nesen Lielo kurpju mājas bija vērušas savas durvis apmeklētājiem, "Dienas bizness" bija atnācis ciemos. Nu jau laiciņš bija pagājis un daudz notikumu noticis, un "Dienas bizness" vēlējās zināt, ko esu sastrādājusi par šo laiku, kas interesants noticis un kādi ir nākotnes plāni.
Stāstāmā bija daudz un to visu nemaz vienā avīzes lapaspusē nevarēja ielikt. Pastāstīju gan par pārvākšānās plāniem, gan par notikušo "Piparbodīšu maratonu" un "Apavu ziedošanas dienu" un citiem mirkļiem šajā Lielās kurpes divu gadu dzīves posmā. Ja arī vēlies uzzināt, kas tad beigās tika uzdrukāts melns uz balta, meklē 20. janvāra "Dienas Biznesu". Un ja interesē tas, ko stāstīju par apavu kopšanu meklē 16.-22. janvāra nedēļas "Praktisko Latvieti".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru