sestdiena, 2012. gada 24. marts

Apavu Meka Diseldrofa

Pagājušajā nedēļā devos uz kārtējo apavu izstādi Diseldrofā, lai atrastu sev jaunas kaimiņienes nākamajai rudens/ziemas sezonai.

Esot tur jau ceturto reizi, galva vairs tā negriežas no piedāvājuma pārpilnības un apavu raibuma. Bija jau skaidrs, kur un pie kā iet. Jo man jau ne jau šādas tādas, bet tikai lielās kurpes vajag.

Protams vienmēr meklēju ko jaunu, ko jums piedāvāt un vienmēr arī atrodu. Tā arī šoreiz. Gan vīriešiem, gan sievietēm jauni apavu ražotāji. Starp citu, kā jau ne pirmo reizi - jauni arī Latvijas tirgum.

Apskatot daudzu ražotāju piedāvājumu, iezīmējās viena tendence - nākamgad Eiropā būs modē kovbojstils. Mežonīgie rietumi pārņem Eiropu. Es arī neatpaliku un pasūtīju dažus kovbojstila zābaciņus. Vēl varu pačukstēt, ka nākamajā sezonā būs zābaki uz platformas līdz pat 45. izmēram. Zinu, ka jūs to jau sen gaidījāt. Vēl tik nedaudz jāpaciešas.

Kā jau mēs visi zinām apģērbs un apavi ir arī māksla, un ne vienmēr tāda, kuru var valkāt. Virtual shoe museum kā katru gadu bija atvedis savus brīnumus. Mūsdienās ļoti populārs ir zaļais dzīves veids un otrreizējā pārstrāde, kurpju mode arī neatpaliek. Uz Diseldorfu bija atceļojušas arī Winde Rienstra radītās kartona kurpes. Varētu būt diezgan nepraktiski lietus laikā :) Bet priekš mēles - tieši laikā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru