ceturtdiena, 2012. gada 8. marts

Esam vaļā. Dublis 2.

Nu jau vairāk kā nedēļa pagājusi kā Lielo kurpju mājas ir vērušās vaļā jaunajās, lielajās telpās. Pirmie ziedi un saldumi, pirmie komplimenti saņemti. Līdz šim visas atsauksmes bijušas pozitīvas. Un kā nu ne, ja tagad ir tik daudz vietas manām kaimiņienēm kur gozēties. Vairāk vietas, vairāk gaismas, vairāk gaisa. Visa kā ir vairāk. Arī kurpju ir un būs vēl vairāk.

Pārvākšanās nedēļas nogale un pirmdiena pagāja smagā fiziskā darbā. Labi, ka mums bija tik daudz palīgu. Nespēju vien beigt sajūsmināties par čaklajām rokām. Vēlreiz paldies Mārtiņam, Jurģim, Kasparam, Rolandam, Oskaram un Imantam! Jūs esat lieli malači. Izvākties un ievākties nav joka lieta. Bija tik jānobrīnās kādā ātrumā Ģertrūdes ielas telpas palika arvien tukšākas un tukšākas. Četras stundas pēc veikala slēgšanas veikals jau bija pilnīgi tukšs. 

Lielie darbi turpinājās Valdemāra ielā, kur viss tika izkrauts, pārkrauts, sakrauts. Darbi turpinājās līdz vēlam vakaram ar atelpas brīdi Imanta dzimšanas dienas svinībām ( ļoti jauks veids kā nosvinēt dzimšanas dienu, manuprāt :) ).
 
Svētdien darbi gāja uz priekšu. Sākās plauktu pielikšana un salikšana un kurpju kastu likšana pareizajās vietās. Varētu likties, kas šis uzdevums ir tas vienkāršākais, bet nebūt ne. Ja grib visu sakārtot tā, lai pēc tam viegli atrast, likšana un pārlikšana aizņem diezgan daudz laika. Vispirms visā lielajā kastu kaudzē bija jāatrod konkrēta ražotāja apavi, tad tie jāsaliek secībā. Un protams pēc laika atradās vēl pāris un vēl pāris kastes un atkal viss jāpārkārto. Darbi ievilkās līdz pusnaktij un palika vēl viena diena, lai visu pabeigtu līdz galam.

Pirmdien bija palikuši pēdējie kārtības ieviešanas un tehniskie darbi, pieslēdzām termināli, tika pārprogrammēts kases aparāts, nāca apsardzes vīri. Tapa spoguļsiena. Kurpītes rindojās veikala plauktos un vakara pusē jau biju gatava veikala atvēršanai nākamajā dienā. Pārņēma patīkams nogurums pēc labi padarīta darba , bet ilgai atpūtai laika nebija, jo otrdien jau bija jāver durvis vaļā.

Pēc visa šī jampadrača vēlreiz nākas atzīt, cik labi ir tad, kad ir labi draugi, kas palīdz un atbalsta. Un paldies arī visiem tiem, kas ticēja un atbalstīja un palīdzēja Lielo kurpju mājām izaugt tik lielām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru